A BMW Gran Coupé 2-t sikeresen leleplezte JakenbakeLIVE és TheSushiDragon, habár a doboz kinyitásánál némi problémába ütköztek.

Pár órája leleplezte JakenbakeLive és TheSushiDragon a BMW Gran Coupé új modelljét. Az eseménynek a helyet az Anker’t biztosította, ahol egy hatalmas doboz várt a streamerekre. A két fiatal nem autószakértő és inkább az új kocsival kapcsolatos élményt adták át, mint bármely specifikációt, de a nézők így is élvezték.

Nézd meg JakenbakeLIVE TAKING OVER THE STREETS OF BUDAPEST IN THE NEW BMW 2 SERIES GRAN COUPE @ 3PM CET (6AM PST) – Follow @jakenbakeLIVE on !Socials című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az autó vad, sportos kasznit kapott és kifejezetten kényelmesnek és tágasnak tűnik, de Jake-et és barátját legjobban a beépített kliens kötött le, akit hangvezérléssel próbáltak irányítani. A kocsi belső funkcióit egyszerű szavakkal is lehet irányítani, de a bonyolultabb kérdésekre kemény akcentussal rendelkező kezelőhöz kapcsol a fedélzeti számítógép.

Kíváncsian várjuk, hogy a BMW hogyan értékelte az eseményt, miután végig nézték, ahogy a két fiatal 20 perc alatt képtelen kinyitni az autót tartalmazó dobozt, majd percekig a belerakott lufikkal játszottak.

Szerintetek felkérik még a továbbiakban is őket, hogy autót mutassanak be?

×