Október 29-én számos újítás érkezik a Destiny 2-be, érdemes rájuk odafigyelni! Hátborzongató küldetések és új helyszínek is várnak a játékosokra.

A Momentum Control nevet viselő mód a korábbiaktól eltérően a képességekre és a fegyverekre koncentrál majd. Ennek köszönhetően még a leggyengébb puskák is többet sebeznek majd, mint a normál állapotukban. Nemcsak gyorsabban iktathatóak majd így ki az ellenfelek, de nehézfegyverekből is nagyobb választékot kapunk majd. Az újítással együtt jár a gyorsabb újjáéledés is, ezzel adva meg a lehetőséget arra, hogy teljeskörűen kiélvezhessük a játékot.

Destiny 2 festival tower

Kép forrása: bungie.net

Az ellenséges játékosok legyőzése továbbá a közelharcban használt fegyverek és gránátok gyorsabb feltöltődésével jár majd. A szuperekről sem feledkeztek meg azonban a készítők. Ezek a képességek az új multiplayer módban nagyobb ellenállást biztosítanak majd a támadások ellen és a fegyverek sebzőképességét is növelhetik, ha aktiváljuk őket. Minden segítség jól jön azonban, a Destiny 2-ben ugyanis már így sem egyszerű életben maradni.

Az új játékmód mellett új küldetések, kihívások és különleges zsákmányok is várnak a játékosokra az idei Festival of the Lost keretében.

×