Todd Phillips legújabb filmjének képében, Joaquin Phoenix főszereplésével minden idők legjobb R-besorolású mozijáról beszélhetünk!

A Joker már Cannes-i bemutatójakor hangos sikert aratott a filmszakma legnagyobb nevei előtt. Miután október elején a mozikba került az átlagos nézők között is megkezdhette hódító útját, alig három héttel a bemutatása után pedig máris rekordot döntött.

Joker

Kép forrása: whats-on-netflix.com

A Warner Bros. legújabb DC mozija nagy visszhangot váltott ki a médiában. Sokan tartottak tőle, hogy a képregény-cég őrült karakterének története erőszakossá teszi nézőit és vetítésein attrocitásra kerülhet sor. Alighanem ez is hozzájárult ahhoz, hogy rekord mennyiségű ember akarta látni, mit hoztak ki a készítők ebből az ismerős sztoriból.

A stúdióknak úgy tűnik, bejön, ha kockáztatnak egy kicsit, nem a Joker ugyanis az első képregényfilm, ami az utóbbi időben bevételi rekordot döntött az R-kategóriás filmek listáján. Eddig a Logannel és Deadpool két mozijával csak a 20th Century Fox foglalhatott el előkelő helyeket, most azonban a Jokerrel a DC egyenesen az első helyig küzdötte fel magát. Ezzel olyan filmeket utasított maga mögé, mint a Deadpool 1-2, a Mátrix – Újratöltve, A passió, a Logan, a Másnaposok 2, a Ted és az AZ.

A teljesítményhez még Ryan Reynolds is gratulált a tőle már jól megszokott stílusban.

×