Meglepődik ezen valaki?

Végre megjelent a legújabb Call of Duty, mely követve a sorozat hagyományait, szerverproblémákkal startolt – írja a Dot Esports.

A gond főként PS4 konzoloknál ütötte fel a fejét, a belépés után ugyanis a “Connecting to Online Services” üzenet után kellemetlen a folytatás. Pár másodperc után a “Connection Failed” felirat vár, ám a játék felajánlja hogy offline módban folytassuk a játékot. Ezzel az egyjátékos mód és a local módok továbbra is elérhetők.

modern warfare

Kép forrása: Dot Esports

A probléma oka egyelőre még nem tisztázott, de mint már említettem ez minden egyes CoD megjelenés napján megtörténik. Lehet, hogy a kiadó csak folytatni kívánta a hagyományokat.

Mindenesetre a Modern Warfare nem játszhatatlan, de senki se lepődjön meg, ha a fenti hibába ütközik.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×