A PUBG Mobile Lite, mely a PUBG Mobile kissé butított verziója olyan frissítést kapott, mely Halloween alkalmából új fegyvereket, új karakterrendszert és friss zombimódot vezet be.

A PUBG Mobile Lite 0.14.6 frissítése sok újdonságot tartogat a játékosok számára. A Halloween témájú frissítés október 25-én érkezik, és igen szórakoztató tartalmakkal vár.

A Survive Till Dawn módban most Pumpkin Zombikat találunk, azaz töklámpás fejű zombikat. Exkluzív fegyverek is bekerültek a módba, mint például az M134 Minigun és a Flamethrower. A játékosoknak három napot és két éjszakát kell túlélniük. Nappal lootolni lehet, éjjel pedig zombikat kell írtani – írja a Dot Esports.

Kép forrása: PUBG Mobile Lite

A frissítéssel a PUBG Mobile Lite új karakterrendszert is kap. Ez a rendszer néhány hónappal ezelőtt jelent meg a PUBG Mobile eredeti verziójában, most pedig a Lite-ba is bevezetik. A játékosok tehát Victorként játszhatnak, akinek különleges passzív képessége van: gyorsabban tárazza az SMG-t. A karakterhez persze különleges skinek és emote-ok is feloldhatók.

Kép forrása: PUBG Mobile Lite

A játékba ezen kívül érkezik még több új fegyver, például a Sawed-Off shotgun, az M134 Minigun és a Flamethrower (lángszóró). Az utóbbi kettő, ahogy fent írtam, csak a zombimódban érhető. A Sawed-Off egy olyan shotgun, aminek tárába két töltény fér, és a pisztoly helyét foglalja el az inventory-ban.

A játékhoz ezen túl egy Halloween hangulatot idéző menüt is hozzáadtak, valamint megjelenik a videó jutalom rendszer, aminek lényege, hogy a játékosok jutalmat kaphatnak, ha videókat néznek a Shop oldalon.

×