Bár hivatalosan csak pénteken jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare, egyesek korábban juthatnak hozzá. Most az operátorok miniklipjeit töltötte fel valaki.

A Call of Duty: Modern Warfare karaktereit ezúttal operátoroknak nevezik, és ami még érdekesebb, hogy az operátoroknak nem lesznek különleges képességeik. Vagyis lesznek, de azok tulajdonképpen testreszabhatók. Most a Redditre kerül fel az operátorok „bemutatkozó klipje”. Ennek 18 változata van és rögtön meg tudod nézni:

All 18 Operator Introduction Sequences from r/modernwarfare

Az operátorok csupán külsőséget jelentenek, skineket, de attól függetlenül, hogy mindegyik saját hangot, és egyéb karakterjellemzőket kapott, a játékmenetben nincs különbség közöttük.

Közben az Mp1st ezen kívül felfedezett egy kulcsot is, melyről egyelőre nem tudják, hogy micsoda. Ezt Senescallo töltötte fel a Redditre, aki szintén közzétette az operátorok intróit. Tudjuk, hogy a Call of Duty új részében elvileg nem lesznek lootboxok, így valószínűleg holnapig várnunk kell, hogy megtudjuk, mire jó a kulcs. Ha te már tudod, mindenképp oszd meg velünk!

Kép forrása: Reddit

A Call of Duty: Modern Warfare holnap, azaz október 25-én jelenik meg.

×