JakenbakeLIVE a BMW meghívásából érkezett Magyarországra, szombaton átadás keretén mutatja be élő adásban a Gran Coupé új modelljét.

JakenbakeLIVE híres Twitch streamer a tegnapi napon látogatott el Magyarországra első alkalommal. Jake pár éve arról lett híres, hogy Amerikából Tokióba költözött, ahol élő adásban ismerkedett össze helyiekkel és mutatta be a japánok szokásait. Adásait azóta több ezren követik minden alkalommal.

A nemzeti ünnep ellenére sikerült pár nyitva tartó helyre benéznie, de első nekifutásra nem nyerte el a magyar nézők tetszését, ahogy a chatet figyeltük. Habár a város kinézetéről rengeteg pozitív gondolatot osztott meg Jake, a kis kedvenc Barcraft-unk felszerelését egyből leszólta, végig sem nézve a termeket. A közönség buzdítására ezután egy boltba megvette élete első Pöttyös Túró Rudiját is, amit egy harapás után kidobott, majd perceken át hasonlította olcsó márkátlan édességekhez.

Watch Budapest, Hungary – JUST ARRIVED DAY 0 (BMW STREAM SATURDAY !Announcement) – !YouTube !Jake !Discord – @jakenbakeLIVE on !Socials from JakenbakeLIVE on www.twitch.tv

 

A chat persze felháborodott és jött a #RESPECT THE RUDI spam, amire Jake elnézést kért és elmagyarázta, hogy hosszú utat tett meg és nem vágyott most cukros édességre, az amúgy sem egészséges, így inkább a Mcdonalds-ban majd a Burger King-ben evett.

A streamer október 26-án szombaton a BMW Gran Coupé új modelljét mutatja be élő adásban.

#RESPECTTHERUDI

×