Az Echo Fox társalapítójának, Rick Fox-nak peres ügyei úgy tűnik, hogy véget érnek. Csatlakozik Jace Hall-hoz, hogy új vállalkozást indítson.

A dráma, amely az utóbbi időben az Echo Fox sportszervezet körül zajlott, véget ért. A Newsweek jelentése szerint az ügyben felmerült összes nézeteltérést bíróságon kívül rendezték. Az egyezség feltételei bizalmasak – írja a PCGamer.

Az Echo Fox-al kapcsolatos aggasztó hírek áprilisban indultak, amikor Rick Fox azt mondta: távozik a szervezettől, mivel egy befektető rasszista megjegyzést tett. Fox később úgy döntött, hogy marad, ha a kérdéses befektető, Amit Raizada elhagyja a társaságot. Később a League of Legends fejlesztője, a Riot Games is figyelmeztette, hogy az Echo Fox elveszíti LCS helyét, ha nem rendezik a helyzetet. Még arról is szó volt, hogy a szervezet helyét értékesítik. Az ügy innen tovább bonyolódott, ám úgy tűnik, hogy vége.

Kép forrása: Dexerto

A jelentés szerint a felek megállapodtak. Rick Fox újra közösen dolgozik majd Jace Hall-al, a Twin Galaxies gaming szervezet vezérigazgatójával, egy új vállalkozás elindításán, ami a Twin Galaxies International nevet kapta.

„Úgy döntöttem, hogy az Echo Foxot, az általam alapított szervezetet úgy hagyom el, hogy leállítom a viharos harcokat. Ehelyett tovább dolgozom azon, hogy a videojátékok színterén más erős, hiteles partnerekkel érjem el céljaimat, akik azokat az értékeket képviselik, mint én”– mondta Rick Fox egy nyilatkozatában.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon hogyan alakul a jövőben Rick Fox sorsa. Szerinted milyen sikerek érhet el majd az új szervezet?

×