A Cloud9 CS:GO csapata nem teljesített túl jól az utóbbi időkben, ezért változtatnak a felálláson. TenZ helyére a fiatal Yassine „Subroza” Taoufik kerül.

A csapat Twitteren jelentette be a változtatást. A kanadai Tyson „TenZ” Ngo nem kerül teljesen ki a csapatból, de ideiglenesen kispadra ül, a helyére pedig a szintén kanadai Yassine „Subroza” Taoufik ül majd.

A Cloud9 nehezen találja meg a helyét a CS:GO versenyeken. A jelenlegi felállást júniusban rakták össze, az egyetlen régi tag az amerikai Timothy „autimatic” Ta. Ez az új felállás negyedik lett a BLAST Pro Series Los Angeles-en, és az elmúlt hetek ECS heti kupáin is rendre 3-4. helyeket szednek össze, múlt héten sikerült csak másodikig felkúszniuk.

Nemrégiben számoltunk be arról is, hogy a csapat edzője és elemzője, Soham „valens” Chodwhury is otthagyta a csapatot, ami egyelőre ki tudja, hogy jót vagy rosszat jelent számukra.

Nem lehet elmenni amellett a hír mellett sem, hogy az új próbaidős Subrozát korábban többször gyanúsították meg azzal, hogy aimbotot használ. Természetesen a hivatalos csalásszűrő rendszer nem jelzett, hogy bármi ilyesmit használna, de néhány célzásgyakorló videója több, mint gyanúsnak tűnik.

 

Hogy hogyan teljesít a Cloud9 TenZ nélkül, Subrozával, azt ma éjjel megnézhetjük, az eheti ECS kupán, pontban éjfélkor kezdődik majd a következő meccsük az INTZ ellen.

×