Az Activision úgy tűnik, nem a Call of Duty: Modern Warfare-re tette fel mindenét, hiszen egyes pletykák szerint jelenleg is jó sok projekten dolgoznak.

Lehetséges, hogy akár 10 különböző játékot is láthatunk az Activision kiadótól a jövőben. Minderről az egyébként állítólag megbízható kiszivárogtató TheGamingRevolution osztott meg információkat a Twitteren – írja az Mp1st. Elvileg a 10 projektből három Call of Duty cím, míg egyikük olyan külső fejlesztés, mely a Destiny után hagyott űrt készül betölteni, miután a fejlesztő Bungie kivált az Activision alól.

„Ez az idézet az egyik forrásomból származik: „Az Activision-nél és a többi stúdiónál dolgozó barátaim kemény munkájának tiszteletben tartása miatt titokban tartom a projektek neveit, de a stúdiók 10 különböző projekten dolgoznak. Ezek közül három Call of Duty projekt, a többi hét teljesen más” – írja TheGamingRevolution.

Mindezt persze az Activision nem erősíti meg, így pletykának kell tekinteni. Ennek ellenére a TheGamingRevolutionnak sikerült pár dolgot ügyesen megjósolnia, beleértve az új ranked rendszert is a Modern Wafare-ben. Lehetséges tehát, jól ismer valakit a belső körökből, aki információkat ad neki.

Te milyen játéknak örülnél az Activision-től?

csoport_gamer_320x300

×