Az Activision megerősítette, hogy az Xbox One és Ps4 játékosok elkezdhetik a Call of Duty legújabb változatának letöltését, a PC játékosoknak sajnos még pár napot várniuk kell.

A korábbi évektől eltérően a letölthető állomány 5 különböző részre lesz osztva: 2 kampány csomag, 1 multiplayer csomag, 1 Spec Ops csomag, és 1 “Hub” játék. Azok a játékosok, akik a kibővített kiadást vásárolták meg, természetesen pluszként letölthetik még az operátor csomagot is.

Előtöltés Xbox One-ra

Végtelenül egyszerű: lépj be az Xbox One Store-ba, keresd meg a játékot, válaszd ki a megvásárolt verziót és már látni is fogod a letöltés gombot.

Előtöltés PS4-re

Ez sem sokkal bonyolultabb: lépj be a Playstation Store-ba, keresd meg a játékot (vagy nézz be a “What’s Hot” szekcióba), ott megveheted a játékot előre, s már töltheted is.

Előtöltés PC-re

A PC-s játékosoknak várniuk kell október 22 este 7 óráig. Ekkor a Battle.net kliensen keresztül a Modern Warfare fülre kattintás után már indíthatod is a letöltést.

Az Activision korábbi információja szerint a letöltéshez szükséges hely PC-re 175 GB, Xbox One-ra 45 GB, PS4-re 61 GB lesz. Nagyon valószínű, hogy a megjelenés napján a játék kap egy patch-et is, szóval további szabad hely felszabadítása áldásos lehet.

A játékra már alig kell várnunk pár napot, hiszen a Call of Duty Modern Warfare október 25-én jelenik meg.

×