Tovább folytatódik a Warcraft III remake adatbányász-dömpingje. Ezúttal két nagyon furcsa modellt találtak, lehet, hogy gokartverseny is lesz a játékban?

Már-már szokásosan a Wowhead számolt be a két új, nagyon furcsa modellről.

Az első modell egyértelműen a Blizzard másik nagy franchise-ának címszereplőjét, Diablót ábrázolja, ám az ördögök legnagyobbika valamilyen furcsa okból egy háromkerekű biciklin ül, aminek az elejére nagy betűkkel az „IMMORTAL” szó van odafestve. A felfestés egyértelműen a Blizzard új, mobilplatformra készülő Diablo játékára utal, de miért a tricikli?

Diablo

Kép forrása: wowhead.com

A másik modell egy Lichet ábrázol, aki egy Harley Davidson motorra hasonlító, szintén háromkerekű tákolmányon ül. Egyelőre nem pontosan lehet tudni, pontosan honnan származnak a modellek, de valószínűleg a múltkori Jaina és Thrall skinekhez hasonlóan majd multiplayer játékokban lehet őket elővenni.

Diablo

Kép forrása: wowhead.com

Könnyen lehet mellesleg, hogy nincs másról szó, csak az Azeroth Grand Prix pályához tartozó új Diablo és Undead modellekről. A Warcraft III-hoz rengeteg egyedi térképet gyártottak annak idején, és akkoriban készült egy Mario Karthoz hasonló játékmód, ahol híres Blizzard-karakterekkel versenyezhettünk mások ellen. Ha így van, az sem egy utolsó hír, hogy nagy valószínűséggel ez a map is visszatér majd a Warcraft III: Reforged-ban.

 

Mit szóltok a fejleményekhez, kit néznétek meg még háromkerekűn motorozni?

×