A Capcom égisze alatt számos ismert és nagyszerű játékcím szerepel. Most a cég azt tervezi, hogy a rég szunnyadó franchise-okba új életet lehet.

Devil May Cry, Monster Hunter, Resident Evil, Street Fighter. Csak néhány cím, melyet imádunk, és amit a Capcom adott ki. A vállalat nemrég bejelentette, hogy jól ismert klasszikusait szeretné feléleszteni és újra köztudatba hozni – írja a Gamespot. Ez persze nem csak a legismertebb franchise-okra vonatkozhat.

A társaság elnöke Haruhiro Tsujimoto nemrég ugyanis beszélt a Capcom jövőbeli terveiről. Bár Tsujimoto nem említett semmilyen konkrétumot, de elmondta, hogy nagyon szeretnék visszahozni a régi klasszikusokat.

„Aktívan dolgozunk azok, hogy felélesszük a rég alvó címeket” – mondta Tsujimoto. Persze hozzátette, hogy emellett új franchise-okon is dolgoznak majd a jövőben.

 

Tsujimoto a mikrotranzakciókról és a Capcom címeinek bevételszerzési modelljeiről is beszélt, megerősítve, hogy a társaság továbbra is „tartózkodik” gacha típusú játékelemektől mobiljátékaiban.

Te melyik régi Capcom címet látnád szívesen új formában?

×