A különleges kinézeteket csak a Spoils of War bundle megvásárlásával lehet megszerezni, további játékokhoz járó egyéb jutalmakkal egyetemben.

Korábban már kiszivárgott egy rakás karaktermodell, msot pedig új kinézetek is érkeztek. A két új skin Jaina és Thrall későbbi állapotait tükrözi: Jaina úgy fest, mint ahogy a Battle for Azeroth World of Warcraft kiegészítőben néz ki jelenleg is, Thrall pedig a Cataclysm idején öltözött ennyire sámánisztikusan, mikor otthagyta a fővezérséget.

 

 

Az adatbányászok a kezelőfelület képei közt bogarászva találták meg, hogy a karakterválasztásnál van egy külön „skins” menüpont, ahol a négy, Spoils of War bundle-ba tartozó skin kapott helyett: valószínűleg ezekre majd a többjátékos módban cserélhetjük hőseinket.

Kép forrása: wowhead.com

A bundle amúgy 10 dollárral kerül többe, mint a normál játék, és tartozik még hozzá egy World of Warcraft hátas (a scourge support/ostromegysége, a Meat Wagon), egy, a harmadik háborúra utaló Hearthstone hátlap, és még számos apró jutalom a Blizzard többi játékához, melyek nincsenek mind bejelentve.

Ti megveszitek majd a drágább verziót a kiegészítő ajándékokért?

×