A relatíve ismeretlen pekingi Zodiac Interactive olyan játékon dolgozik, ahol 100 játékos középkori környezetben küzdhet életre-halálra.

Egyelőre a Steam Early Access adatbázisba töltötték fel a játékot, de még nem elérhető ténylegesen, viszont sok részletet leírtak a játék világáról, valamint egy korai gameplay videót is megosztottak.

 

A történet szerint kincskereső számkivetettek vagyunk, akik egy kincses szigeten próbálják megtalálni a szerencséjüket. Mindenféle elrejtett kincsekkel felfegyverkezve kell a legjobbnak maradnunk, és felszállnunk a „Fekete Hajóra” hogy elmeneküljünk a mindenféle átokkal sújtott szigeten.

Lesznek különböző játékoskasztok is: európai, kínai és japán harcosok, akik mind különböző harcstílust használhatnak majd. Mindenféle mágiával, ősi Istenek erejével felruházott tárgyakat is találhatunk majd, úgyhogy arra ne számítsunk, hogy teljesen a valóságban gyökerezik majd a játék.

A videó alapján még van min dolgozni a fizika és az animációk tekintetében, de a látvány így is elég jól néz ki, úgyhogy nagyon várjuk mi is! Nektek hogy tetszik a játék?

×