Néhány pletykának és kiszivárgásnak köszönhetően egyesek már most tudni vélik a Valk nevű Apex Legends karakter képességeit. Ne feledjük, hogy ilyen esetekben semmi sem biztos.

Az Apex Legends fájljaiból eddig összesen 12 hőst fedeztek fel az adathalászok. A kiszivárgott nevek közt van Rosie (Lobaként is ismert), Nomad és Revenant is – írja a Dexerto. Crypto a harmadik szezonban került be a játékba, de a kiszivárgásoknak köszönhetően már jóval a bejelentés előtt tudunk róla szinte mindent. Persze az esetek többségében mindig kérdéses, hogy ezekből mi igaz, illetve mi kerül be tényleg a játékba, és hogyan. A fenti eset viszont bizonyítja, hogy a játékfájlokban talált adatok valamelyest helyesek, még akkor is, ha mondjuk a karakterek fejlesztés alatt állnak, és mindig változhatnak, sőt akár el is vethetik őket.

A Valk-kal kapcsolatos információk nagy részét jó hírű adathalász, That1MiningGuy hozta most el, aki számos egyéb információt is közölt a különböző, még nem kiadott hősökkel kapcsolatban. A Dexerto oldalán egy alfa dizájn is látható, ahol Valk szerepel Rampant mellett. Rampant is egy kiszivárogtatott karakter.

Kép forrása: Dexerto

Ami ennél is érdekesebb, hogy elvileg Valk képességei is tudhatók már.

  • Passzív: Afterburners – Az gépből való kiugrás után Valk és csapattársai gyorsabban repülnek ejtőernyőzés közben.
  • Taktikai: VTOL Jets – A levegőben tart.
  • Ulti: Skyward – Valk és a közeli csapattársak rövid visszaszámlálás után feljutnak az égbe.

Valk beceneve a játékfájlokban egyébként „szárnyaló pilóta”, amely köthető képességeihez. Valószínű, hogy Valkot részben a Titanfall sorozat női pilótai ihlették.

https://youtu.be/6qdEwvHz8zY

 

Mikor érkezhet Valk a játékba?

Természetesen nem lehet tudni. A kiszivárgások csupán a játékfájlokban fellelhető információkat tartalmazzák, melyek aztán csak jó pár pletyka és feltételezés indul szabadjára az interneten. Minden egyéb döntés a Respawn fejlesztőin múlik.

Talán a következő, negyedik évad elején ismét új karaktert kapunk. Már csak az a kérdés, hogy a kiszivárgott nevek közül melyik lesz az?

×