A League of Legends 10. évfordulójának alkalmából a Riot Games kiadott pár friss merchandise cuccot, többek között képeket, takarókat és sok mást.

A League of Legends rajongói valószínűleg sok jó hírt kaptak mostanában, hiszen a Riot számos új játékot jelentett be. Ha ez még nem lenne elég, íme néhány király cucc, mely a 10. évforduló alkalmából jelent meg. Van például egy képgyűjtemény, így a League mind a 145 hőséről tehetünk ki egy szép képet a falra, mindezt 22 dollár/ darab áron.

Kép forrása: Riot

Van ezen kívül négy limitált kiadású MEDLEY GICLEE ART is, mely 95 dollárba kerül.

Kép forrása: Riot

Ha a klasszikus zene rajongója vagy, szerencséd van. Az iam8bit-el együttműködésben a Riot bakelitlemezeket is kiadott, amelyek tartalmazzák a játék összes zenéjét az elmúlt 10 évből. A rajongók 39,99 dollárért vehetnek lemezt az iam8bit boltból.

Kép forrása: Riot

Mivel közeleg a Halloween, a Riot néhány kísérteties holmit is betett a kollekcióba, köztük ott van a Harrowing Pin Pack, valamint a Harrowing Team chibi figuráit. Utóbbinál minden figura 6.1 – 6.6 cm magas, 35 dollárért vásárolható meg a teljes 5 darabos készlet.

Kép forrása: Riot

A rajongók most egy új egérpadhoz is hozzájuthatnak, amelyen a High Noon Thresh látható.

Kép forrása: Riot

Ezenkívül a Riot készített két takarót is, mindegyik 250 dollárba kerül. A High Noon Lucian és a High Noon Thresh szintén kapható.

Kép forrása: Riot

A Riot 10 százalékos kedvezményt kínál egyes termékekre, ideértve a K/DA, a Star Guardian, a PROJECT és a Worlds 2019 kollekciókat. A teljes kollekciók megtalálhatók a Riot online boltjában.

×