A Riot Games nem csak elképesztően sok új játékot jelentett be a napokban, de elindult a Legends of Runeterra bétaverziója is, mely a streamerek körében hamar népszerű lett.

A nemrég bejelentett és máris kipróbálható Legends of Runeterra a Twitch platformon már betámadta a League of Legends, a World of Warcraft és a Counter-Strike: Global Offensive helyét, és máris az oldal legnézettebb játékává vált.

Kép forrása: Twitch

Ez lenyűgöző eredmény, tekintve, hogy a kártyajáték, amely a League of Legends univerzumában játszódik, még nem lett kiadva. A játékosok jelenleg kipróbálhatják a játékot a Announce Preview Patch segítségével, amely alapvetően egy zárt bétaverzió, amely csak október 20-ig érhető el. Noha a játék úgy néz ki, mint a Hearthstone és a Magic: The Gathering, egyedülálló játékmechanizmusa van, mely egyértelműen vonzóvá teszi.

 

Összességében a Riot bejelentéseit a közösség jól fogadta, és ha a Legends of Runeterra tíz órával a bejelentést követően megelőzi a Twitch legnézettebb játékait, akkor valószínűleg van jövője.

×