A LEET GAMING kizárólagos személyi szállítópartnere a Főtaxi lett, aminek eredményeképpen a Leet.hu több helyen is látható a taxitársaság autóiban. Nekünk az applikáció is bevált.

Ha valaki Főtaxival utazik, az autóban találkozhat a LEET nevével a jól látható tableten, illetve néhány esetben az autó hátulján is.

Bár nem gyakran utazom taxival, de amikor mégis ezt a lehetőséget lehetőséget választom, akkor mindig a Főtaxi szolgáltatásait veszem igénybe. Az előző cégem is velük állt partneri viszonyban, és mivel mindig elégedett voltam, így a későbbiekben sem váltottam. A társasággal és a sofőrökkel kapcsolatban is csak jó tapasztalatom van.

Kezdetben mindig telefonon rendeltem meg az autót, de így nem voltam tisztában azzal, hogy mikor menjek le a ház elé, ezért gyakran vagy a taxisofőr várt rám, vagy én ácsorogtam a kapuban. A sofőrök hívták fel a figyelmemet legelőször a taxirendelő app-ra. Applikációs rendelés esetén pontosan látom hol van a környéken taxi,  illetve tudom, hogy mikor ér oda hozzám, és azzal is tisztában vagyok, hogy ki lesz a sofőr.

Ami nálam még fontos szempont, hogy készpénz helyett kártyával is tudok fizetni. Ez a Főtaxinál sosem volt gond. A Főtaxi applikációja könnyen letölthető bármilyen telefonra, és egy gyors regisztráció után máris látható a környéken elérhető autók helyzete is.

A fenti felületen rögtön a saját helyzetünk látható, ami érintéssel könnyen változtatható: ez azt jelenti, hogy nem kell mindig a tartózkodási helyre hívni a taxit. Mindez könnyen átállítható. Lent a taxi várható érkezési idejét jelzi a rendszer, ami pillanatról pillanatra változhat a szabad taxik számának függvényében. Középen a fizetési mód adható meg, ahol a választható autótípusok mellett az is előre megadható, milyen módon kívánunk fizetni. A bankkártya szintén előre beállítható, így SimplePay rendszeren is könnyen és gyorsan tudunk fizetni. Az appon keresztül nem csak a fizetés, de az előrendelés is megoldható akkor, ha egy későbbi időpontra szeretnénk taxit kérni.

A beállítások között választhatunk Csendes sofőrt, sőt állatszállítást is, ha esetleg kedvencünkkel utaznánk.

Ha ez kész, a „Következő” fülre kattintva máris megerősíthetjük a rendelést. Itt akár azt is beírhatjuk, hogy pontosan hová szeretnénk utazni, így nagyjából kiszámolja a rendszer, hogy mennyibe kerül majd az út. Ez az opció természetesen kihagyható. A rendelés megerősítése után az is megjelenik, hogy ki jön értünk és mikor.

Amennyiben valami mégsem működik megfelelően, az appon keresztül bármikor jelezhetjük a problémát.

A LEET GAMING kizárólagos szállítópartnere a Főtaxi. Legyél APPra kész! Töltsd le Te is a Főtaxi taxirendelő applikációját Androidra, iOS-re, vagy Windows Phone-ra.

×