Most már biztos, hogy a Matrix 4 nem csak nagyon király lesz, de valószínűleg ferge – most figyelj – teges is, hiszen Neil Patrick Harris is csatlakozott a szereplőgárdához.

További meglepetéseket okoz a Matrix franchise legújabb részének szereplőgárdája. Az új filmben Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is megjelenik majd, a legfrissebb hírek szerint pedig Neil Patrick Harris is szerepet kapott a filmben.

Lana Wachowski, aki az eredeti Matrix-trilógiát írta és rendezte, visszatér a fedélzetre, Reeves pedig ismét Neo, Moss pedig Trinity szerepében tér vissza. Az Aquaman sztárja Yahya Abdul-Mateen II szerepe jelenleg rejtély, bár egyes feltételezések szerint Morpheus fiatal változatát játssza majd, amelyet Lawrence Fishburne keltett életre a trilógiában.

Kép forrása: Digital Spy

Ami Harris-t illeti, szerepét egyelőre szintén rejtély övezi – írja az Empire. Ez lesz egyébként a sztár új nagy filmje, hiszen az utóbbi években inkább sorozatokban szerepelt. Legismertebb karaktere talán az Így jártam anyátokkal sorozatból ismert Barney Stinson.

Ami a legújabb Mátrixot illeti, a filmet jövőre kezdik el forgatni.

×