A fejlesztők nem szeretnék elveszteni a játékosokat, így nem tesznek mikrotranzakciókkal elérhető tartalmat a Cyberpunk 2077-be.

A Cyberpunk 2077 jövő áprilisban indul, a CD Projekt RED pedig nagyon odafigyel arra, hogy a játékosoknak a legjobb élményt nyújtsa. A PAX Australia nevű rendezvényen a CD Projekt RED nem csak új gameplay videót mutatott be a közönségnek, de a Gamespot interjút készíthetett John Mamais-al, a CD Projekt Red krakkói irodájának vezetőjével. Beszélt a mikrotranzakciókról és a Nintendo Switch port lehetőségéről. Ebből kiderül, hogy a CD Projekt Red fontosnak tartja a rajongók véleményét.

„Szerintem rossz ötlet mikrotranzakciókat beletenni egy játékba, miután kiadod. Persze nagyon jó üzletnek tűnik, de ha mindenki utálja, miért akarnánk ezzel kockára tenni a játékosok bizalmát és elveszíteni a jóindulatukat?” – mondta John Mamais.

 

Arról is beszélt, hogy ha lehetséges, akkor a Cyberpunk 2077 Nintendo Switch-re is megjelenthet, akárcsak a közelmúltban a The Witcher 3.

„Ki gondolta volna, hogy egy olyan játék, mint a The Witcher 3 megjelenhet a Switch-en? Szóval, ki tudja? Meglátjuk meg tudjuk-e csinálni. Valószínűleg nem” – tette hozzá.

Úgy tűnik tehát, hogy a játékban nem lesz külön megvásárolható bónusz, mivel a CD Projekt Red szeretné, ha minden játékkos, aki megveszi, egyenlő esélyekkel induljon. A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-án jelenik meg a PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

×