A Game Pub és a TIME2ACE csapata közösen League of Legends esport bajnokságot rendez a 23. Csabai Kolbászfesztiválon.

Már csak pár napig lehet jelentkezni arra a League of Legends versenyre, melynek döntője az október 24. és 27. közötti 23. Csabai Kolbászfesztiválon került megrendezésre. A Game Pub a verseny mellett a fesztivál több napján várja a látogatókat különböző játékokkal, szimulátorral, VR élménnyel, a nagy attrakció azonban mégis az az esport verseny lesz, mely alapvetően nem jellemző a Kolbászfesztiválra.

A LoL versenyen természetesen 5 fős csapatok küzdhetnek meg egymással, jelentkezni pedig október 18 éjfélig lehet a jelentkezési lap kitöltésével. Az online selejtező október 19-én, szombaton zajlik.

Az offline döntő pedig a legjobb 4 csapatot vonultatja majd fel, október 25-én a 23. Csabai Kolbászfesztivál sportcsarnokában. Akik bejutnak, természetesen ingyenes napi belépőt kapnak a fesztiválra. Ami ennél is jobb, hogy a legjobb 3 csapat között 500 ezer forintot értékű tárgynyereményt osztanak ki. A nevezési díj egyébként 2 ezer forint/játékos.

Nagy öröm látni, hogy Magyarországon is egyre több rendezvényen kap helyet az esport. Te ott leszel a 23. Csabai Kolbászfesztiválon?

×