Harry Potter varázslóvilága mellett hamarosan Kung-Fu Panda és sok egyéb filmes témájú vidámpark nyílik Pekingben, a Universal jóvoltából.

A hét elején a Universal bejelentette, hogy Pekingben a Universal vidámparkja összesen hét különböző tematikát foglal majd magában. A népszerű Harry Potter parkon kívül Peking Kung-Fu Panda park, Transformers: Metrobase park, Minyon Land, Jurassic World park, Hollywood Boulevard és WaterWorld tematikájú park otthona is lesz – írja a Polygon.

Kép forrása: China.org

A Kung Fu Panda park egyébként az első ilyen a film alapján, aminek célja, hogy a látogatókat a „legendás Kínába” kalauzolja. Az egyedülálló Transformers: Metrobase park a látogatókat „vendégügynökökké” változtatja. A Jurassic World témája új az Universal parkok közt, bár három meglévő Universal Studios helyszín rendelkezik Jurassic Park témájú résszel.

A Harry Potter világából Roxmorts járható majd be Pekingben. Ezeken kívül egyébként állítólag még egy park tervét fontolgatják. A Universal Beijing Resort ezeken kívül szórakoztató és bevásárló komplexummal, hat különböző szállodával és egy viziparkkal is büszkélkedhet majd.

Az Universal Beijing Resort első részei 2021 tavaszán nyílnak meg.

×