A Postal 4: No Regerts-et a fejlesztők a Steam Early Access platformján jelentették be, úgyhogy a kezdetleges alfa verziót már ki is lehet próbálni.

A fejlesztő Running with Scissors bejelentőjében röviden a történetről is mesélnek: Postal Dude, miután tönkretette Paradise-t, új lakóhely után néz, és meg is találta azt Edensinben. Itt él most kutyájával, Champpel, és egy újabb héten kell neki segítenünk mindenféle feladatában.

Az ígértek szerint újra egy teljesen nyílt világba csöppenhetünk majd be, ahol tetszőleges sorrendben és módokon teljesíthetjük a mindenféle küldetéseket.

 

A bejelentővel együtt felkerült a játék early access verziója is a Steam-re. Ebben az első nap néhány küldetése szerepel, de még egyelőre elég sok buggal, és hosszú listával arról, milyen funkciókat terveznek még a játékba. Az viszont biztos, hogy visszatérnek a jó öreg fegyverkiegészítők (például a macska-hangtompító), és új arcként köszönthetjük Jon St. John-t, Duke Nukem hangját ezúttal a Postal Dude hangjaként.

A játék egyelőre október 22-ig akciósan, 15 euróért, azaz nagyjából 5000 forintért vásárolható meg a Steam Early Access-en.

×