Nem lesz bemutató New York-ban, a Blizzard ugyanis egyelőre ismeretlen okokból törölte az eseményt.

Október 16-án New York városában, a hivatalos Nintendo boltban fedte volna fel a nagyközönség előtt az Overwatch Switch-es verzióját a Blizzard. Az esemény azonban elmarad, az ok nem ismert – írja a Gamespot.

Ez azért elég meglepő hír, főleg, hogy alig egy hete jelentették be a bemutatót. A Nintendo Twitteren osztotta meg a szomorú hírt, ám weboldalukon továbbra is elérhető a rendezvény.

Az ok tehát nem ismert, ám legtöbben a nemrég kialakult Blitzchung botrányra gyanakodnak. A honkongi Hearthstone játékos megnyilvánulása után a Blizzard ugyanis keményen megbüntette őt, ami miatt rengetegen a cég ellen fordultak.

A kiadó következő nagy jelenése a BlizzCon-on lesz, ott talán többet láthatunk majd a már sokak által várt játékból és remélhetőleg még sok másból is.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×