A neve is megváltozik Training Groundról Firing Range-re, és mostantól minden lootot, minden hőst kipróbálhatunk más játékosok jelenléte nélkül.

A hétvégén posztolták az első részét az Apex Legends Devstreamnek, ahol a fejlesztők vitatták meg, milyen új fejlesztések érkeznek a játékba. Tekintve, hogy milyen sokan kérték, végre frissítést adnak ki a gyakorlópályához. Az alábbi videóban 7 perctől mutatják be, is hogyan is néz majd ki az új verzió.

 

A célzás gyakorlására és a játék alapjainak bemutatására jó volt az eddig is elérhető „training ground”, de mindenki látta, hogy közel sem lehet mindent kipróbálni. Csak Lifeline-nal léphettünk be, és minden fegyvernek csak az alapverzióját használhattuk – semmilyen egyéb, játékot befolyásoló lootot nem használhattunk, sem az egyes hősök képességeit.

A pálya új verziójában minden loot szépen fel lesz sorakoztatva a földön, amiket a játékban amúgy megtalálhatunk, ráadásul menet közben tetszőlegesen váltogathatjuk is a hősöket – ráadásul mostantól csapattagokkal együtt is beléphetünk majd.

Az új training ground valamikor a harmadik évad során lesz elérhető, pontos dátumot még nem említettek a streamben.

×