A legújabb Call of Duty-t fejlesztő Infinity Ward redditen tisztázta, hogyan lehet elérhetővé tenni a játékban a fegyvereket és egyéb funkcionális elemeket.

Nagy volt az aggodalom a Call of Duty rajongótáborában, hiszen a legutóbb, a Black Ops 4 megjelenése utáni első hónapokban sokak szerint rosszul működött a multiplayer rendszer. A fegyvereket csak loot boxokból lehetett kinyitni, és sehogy máshogy – ez pedig érthető frusztrációt okozott.

Most a redditen a fejlesztő stúdió Infinity Ward egyik munkatársa egyértelműsítette, mi lesz a helyzet a Modern Warfare esetében: „amit jelenleg elmondhatok, az az, hogy NEM dolgozunk semmiféle „supply drop” vagy „loot box” rendszeren. A funkcionális eszközöket csak és kizárólag játékkal lehet elérhetővé tenni.”

Current events from r/modernwarfare

Azaz ha lesznek is loot boxok a játékban, azok majd csak a külsőségeket befolyásoló eszközöket tartalmazzák majd, nem pedig olyan fontos elemeket, mint fegyverek, gránátok, vagy a multiplayer trailerben is látott minigun-hoz járó védőfelszerelés.

Ti mit szóltok, szerintetek tényleg így is marad majd a rendszer, vagy megváltozik ez még a megjelenésig?

×