Elég rosszul szerepeltek az ESL Pro League Season 10 csoportkörében, így először MSL hagyta ott a csapatot, majd az egész felállás felbomlott.

A csapat szénája azóta áll rosszul, mióta tulajdonosváltás történt: az Infinite Esports-ot ugyanis felvásárolta az Immortals Gaming Club, melynek tulajdonában áll a szintén CS:GO-s MIBR. Tekintve hogy egy szervezet nem indíthat két csapatot is a bajnokságokon, az Immortals meg akart válni az Optic-tól, és már július óta árulták a csapatot.

Mathias „MSL” Lauridsen elmondása szerint ez volt a problémák forrása. „Amikor csatlakoztam az Optic-hoz, a terv az volt, hogy erős csapatot építsünk, erős játékosokat vegyünk, de az Optic árusításával erre nem volt lehetőség. Folyamatosan olyan pozícióban voltunk, ahonnan nem lehetett rendes csapatot építeni” – írta egy twitter bejegyzésben.

Miután ő kilépett, az egész csapat követte: bár mind az öt játékosnak még ketyeg a szerződése, nyitottak minden ajánlatra, és játszanának szívesen bárhol. Így a teljes felállás szétbomlott, mind az öten új csapatot keresnek.

Szerintetek együtt maradnak majd mind az öten, vagy külön csapatokban keresik az új kihívásokat?

×