Már tudjuk, hogy a Cyberpunk 2077-be valamikor multiplayer mód is kerül, de a fejlesztő talán egy multiplayer-központú játékot is készít a Cyberpunk univerzumában.

Talán nem a Cyberpunk 2077 későbbre tervezett multiplayer módja lesz ez egyetlen lehetőség, hogy a Cyberpunk univerzumában játszunk együtt barátinkkal. A CD Projekt Red krakkói irodájának vezetője, John Mamais a Gamespot-nak azt nyilatkozta, hogy a fejlesztőcég nyitott egy multiplayer módra összpontosító játék elkészítésére.

„A CD Projekt RED már képes egyszerre több játékon dolgozni egy időben, így lehetséges, hogy még több játék készülhet a Cyberpunk, a Witcher univerzumban, vagy teljesen új címet is készíthetünk” – mondta.

„Meglátjuk, hogy mennyire fog működni a Cyberpunk. Persze nem én fogom megmondani, mit hoz a jövő, én csak remélni tudom, hogy mit hoz. Nekem tetszik a Cyberpunk és ha lehet, szeretném folytatni a Cyberpunk játékok készítését, de a Witcher típusú játékok is jöhetnek. Bármi megtörténhet, de persze még semmi sincs eldöntve” – tette hozzá.

A Cyberpunk 2077 multiplayer módja csak jóval az egyjátékos változat megjelenése után érkezik, szóval sokat kell még várni rá.  Ezt júliusban jelentették be, ahogy azt is, hogy jelenleg nem dolgoznak más játékon a Cyberpunk 2077-en kívül.

Hogy mit hoz a jövő, talán tényleg csak azon múlik, hogy milyen lesz a fogadtatása és az utóélete a várva várt Cyberpunk 2077-nek.

×