A League of Legends rajongói arra következtetnek, hogy a játék új hőseként Lucian felesége érkezik majd, aki kiszabadult Thresh lámpásnak fogságából.

Csupán pár apró nyomot találtak a rajongók arra, hogy ki lehet az új League of Legends hős, de azt kell mondjuk, hogy meggyőzőtek minket is. Aki nem tudná, Lucian háttértörténete szerint gonosz lelkeket vadász le mágikus fegyvereivel, azonban Thresh, aki egyike a vadászott lényeknek, lámpásával fogságba ejti Lucian feleségének lelkét. Ezért Lucian-t felemészti a bosszúvágy és nem nyugodhat, amíg el nem teszi láb alól Thresh-t, azért, amit feleségével tett.

Thresh ezért minden Lucian elleni játékot egy darab lélekkel kezd, azonban ez eltűnt az utolsó frissítés óta.


A második nyom a tesztszerverről érkezett, ahol egy felhasználó kiszúrta, hogy az egyik küldetés szövege, „Nyerj egy meccset Senna, Qiyana, Yummi, Sylas, Neeko, Pyke vagy Kaisa hőssel”. Innentől már biztosak lehetünk benne, hogy az új hős neve Senna. Az utolsó patch óta a meccs elindításakor mi is felfedezhetjük a sötét gomolygó füstöt a kezdőhelyen, ami szintén Thresh lámpásnak színét idézi. A rajongók szerint ez a kiszabadult léleknek tudható be.


A legmeggyőzőbb az elmélet után jött ki Starierre felhasználótól, aki egy rosszul felrakott fájl miatt találta meg a következő képet.

kép forrása: reddit.com/Starierre

Láthatjuk, hogy a képen látható női karakter hasonló Lucian artworkjéhez és szintén mágikus lőfegyvert használ így könnyen lehet, hogy az elmélet beigazolódik és valamilyen úton kiszabadult Thresh lámpásából, hogy csatlakozzon rég elvesztett férjéhez a csatában.

Titeket meggyőzött az elmélet?

×