Az új patchből kibányászott adatok szerint az új World of Warcraft kiegészítőben megismert fajok is felvehetik majd a Death Knight kasztot.

Ahogy arról a Wowhead is beszámolt, értékes csomagra bukkantak az adatbányászok a legújabb patch tesztszerveres verziójában. Ebben az úgynevezett szövetséges fajok (például a Pandarenek, a Zandalari trollok, a Dark Iron klánba tartozó törpök, vagy épp az új Vulperák) Death Knight textúráit találták.

Lich King

forrás: wowhead.com

Nem lenne ebben semmi furcsa, hiszen a Death Knightok eddig is a Pandarenen kívül minden fajjal elérhetőek voltak. A történet szempontjából viszont nem stimmelne a dolog: ezek az új fajok a Northrendi háború után léptek be a Horda és a Szövetség kötelékeibe, azaz Arthas, a Lich King halála után. Az ő helyét Bolvar Fordragon vette át a jeges trónon, ám inkább csak a Scourge börtönőreként.

Időközben a tesztszervereken egy új beszélgetés is elhangzott Jaina Proudmoore és Anduin király között. Ebben épp arról beszélgetnek, hogy Taelia Fordragon, Bolvar lánya tudni akarja, mi történt az apjával. A fórumokon sokak szerint ez arra utalhat, hogy a következő kiegészítő ismét a Lich Kinggel foglalkozik majd, vagy legalábbis valamilyen formában visszafordul Northrend felé.

Szerintetek mit jelenthetnek az új Death Knightok?

×