Szinte az összes Call of Duty játékban szerepelt az ikonikus multiplayer mód, a Free-for-All. Most korlátozott ideig a Call of Duty: Mobile-ban is elérhető lesz.

Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen. Akár ez is lehetne a mottója a Free-for-All játékmódnak, amiben egyedül kell megküzdenünk mindenkivel. Itt nincsenek csapatok, a győztes az lesz, aki a legtöbb killt szerzi. Kicsit olyan, mint egy solo battle royale, de itt persze a saját multiplyer loadout használható. A Free-for-All minden map-en játszható lesz, ami elérhető a Call of Duty: Mobile-ban – írja a Dot Esports.

 

Ezzel együtt már hat játékmód érhető el a játékban: Frontline, Team Deathmatch, Domination, Search and Destroy, gyakorlás és Free-for-All. Bár utóbbi előreláthatóak csak néhány napig elérhető el, ha elegen játsszák, talán végleg bekerül majd. Persze nem ez lesz a közeljövőben az egyetlen újdonság. Az Activision és a Tencent szeretné berakni a zombimódot is, mely elvileg egyedi küldetéseket tartalmaz majd.

Mint már tudjátok, a CoD: Mobile óriási siker az Activision számára. Nemrég érte el a 100 milliós letöltést. A Sensor Tower mobilelemző cég szerint ekkora számot a megjelenés után egy héttel sem a Fortnite, sem a PUBG Mobile nem ért el.

Te játszol Call of Duty: Mobile-t?

×