A sikeres Raving Rabbids sorozat után további címeket dolgoznak fel: sorozatot kap a Watch Dogs, a Far Cry 3: Blood Dragon és a Hungry Sharks mobiljáték.

Mielőtt a francia Ubisoft új sorozatokba kezdene, várható még egy, a Marson játszódó Raving Rabbids különkiadás is, a sorozat sikeres négy évét lezárandó. A Hollywood Reporter értesülései szerint egy másik gyerekbarát animációs sorozat lesz az első a sorban, a Hungry Shark Squad, a népszerű Hungry Sharks mobiljátékra épülve.

A Watch Dogs animációs sorozat története kicsit eltér majd a játéktól. Az inkább tinikre célzott történet egy szuperhacker tiniről szól majd, aki mindenféle kiberbotrányokat old meg a középiskolájában.

Ubisoft

Az egyelőre cím nélküli Watch Dogs sorozat plakátja | Kép forrása: hollywoodreporter.com

Az érettebb fiatal felnőtt korosztály számára a ’80-as évek inspirálta Far Cry 3 kiegészítőt, a Blood Dragont célozták meg. A Netflixes Castlevania sorozat producerével, Adi Shankarral együtt készítenek belőle sorozatot Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe címmel, mely a tervek szerint átfogó sorozatuniverzumot alkot majd a Ubisoft többi sorozatával.

Ti várjátok már a sorozatokat? Milyen játékok feldolgozását néznétek meg még szívesen?

×