Majdnem 10 évvel ezelőtt, október 27-én jelent meg a League of Legends első kiadása a Riot Games-nek köszönhetően. Az alkalomból a BarCraft külön eseményt szervez.

Idén ünnepeljük a League of Legends 10. születésnapját, így a BarCraft Nyugati most mindenkit közös ünneplésre invitál. 2019. október 15-én a BarCraftban Riot Pls vetítés mellett minijátékokkal, kvízekkel, ügyességi játékokkal, tombolával, és persze tortával várják a látogatókat!

Ezen kívül persze lesz TFT (Teamfight tactics) házibajnokság is, amelynek a részleteiről a verseny oldalán tudsz bővebben olvasni. A versenyre nevezni a helyszínen lesz lehetőség.

Aki nem érzi magában a bátorságot, hogy összemérje tudását TFT-ben, azok különböző minijátékokban próbálkozhatnakt az este folyamán, ahol a legszerencsésebbek nyereményekkel gazdagodhatnak.

Kép forrása: BarCraft

Várható menetrend:
????22:00 – Regisztráció /Kapu nyitás
????22:30 – TFT regisztráció
????23:00 – TFT házibajnokság
????23:00 – Side eventek kezdete
????01:00 – Tortázás
????02:00 – Tombola (a belépőtök a tombolaszelvényetek)
????03:00 – Riot PLS special edition Live

Az este fénypontja egy óriási meglepetés lesz. A rendezvény zárt körű és csak elővételes jeggyel lehet bejutni, amit 2019.10.15. 15:00-ig tudtok beszerezni személyesen a BarCraft Nyugatiban. Ára 2000 forint.

Az est részleteiről bővebb infót kaphattok a Barcraft Nyugati kapcsolódó Facebook eseményénél.

×