Miután idén márciusban a T1 belépett a profi Apex Legends színtérre, most újabb hivatalos csapatot állítottak fel.

A T1 nevet viselő dél-koreai esport-szervezet nemrégiben három Apex Legends játékossal írt alá friss és ropogós szerződést. Selly, Karonpe és Parkha ezennel tehát a T1 profi Apex játékosaként versenyezhet a jövőben – írja a Dot Esports.

A T1 először idén március 15-én jelentette be Apex Legends csapatát, akkor Kurt, BcJ és ZerG kezdett el a T1 színiben játszani. Úgy tűnik a szervezet továbbra is fantáziát lát a szakágban, így több mint hat hónappal később, a szervezet három új játékossal írt alá szerződést.

Az Apex Legends Liquidpedia oldala szerint a T1 első Apex játékosai már közel 30.000 dollárt kerestek különböző versenyeken, mint a FACEIT Pro Series és az X-Games. A T1 egyébként Dél-Korea egyik legnépszerűbb esport szervezete, mely arra koncentrál, hogy minél több trófeát vigyen haza. A szervezetnek több híres és sikeres esport-játékossal rendelkezik.

Az Apex Legends harmadik évada október elején indult, egy teljesen új mappel, a World’s Edge-el. A játékosok október 15-étől pedig a Halloween eventet élvezhetik.

×