A negyedik Six Invitational 2020 februárjában kerül megrendezésre, Montréalban, Kanadában. A Rainbow Six: Siege legnagyobb bajnokságán a világ legjobb 16 csapata versenyez majd.

A Rainbow Six Siege hivatalos oldalán a Ubisoft megosztotta a 2020-as Six Invitational bajnokság részleteit, valamint a jegyrendelést, sőt még egy előzetes is érkezett a versenyhez. Ahogy a Ubisoft írja: „Six Invitational nem csak egy verseny, hanem minden rajongó találkozója is.” Ez már csak azért is igaz, mert a verseny mellett számos programmal várják a látogatókat: lesz többek között cosplay, beszélgetések, különleges vendégek és jól ismert tartalomgyártók.

 

A verseny időpontjai:

  • Február 7. – február 9.: Offline csoportmérkőzések
  • Február 11. – február 12.: Offline – A rájátszás első két napja
  • Február 14-16-ig.: a rájátszás utolsó két napja és a döntő.

A rajongók a Twitch-en és a YouTube-on is követhetik a Six Invitational 2020 mérkőzést, a csoportszakasztól a döntőig.

Jegyet váltani csupán november 7-ig lehet, a 240 dolláros Elite Pass-hoz pedig játékon belüli Six Invitational charm, fegyverskin, battle dress uniform és headgear is jár. A résztvevő 16 csapatból eddig kettőről tudni biztosan: a Six Major Raleigh és a DreamHack Montreal győztese, a Team Empire és a Team SoloMid biztosan ott lesz. A többi csapat még nem került bejelentésre, hiszen rájuk még vár pár megmérettetés.

Te melyik csapatot szeretnéd a legjobb 16 között látni?

×