2020 januárjában ismét megrendezésre kerül a Games Done Quick maraton, aminek lényege, hogy minél gyorsabban játszanak végig játékokat, jótékonysági céllal.

Biztos te is ismered azokat a végigjátszásokat, aminek a célja, hogy minél gyorsabban végezzen a játékos a történettel. A speedrun playerek imádják a kihívásokat, és igyekeznek mindent minél gyorsabban végigvinni. Mindehhez ráadásul évente többször szervez lehetőséget a Games Done Quick nevű esemény, mely tulajdonképp egy össznépi speedrun maraton, ahol a játékok gyors kijátszása mellett a jótékonyság a cél.

A Games Done Quick jótékonysági videojáték-maratonok sorozat, melynek története már kilenc évre nyúlik vissza. Ez idő alatt számos jótékonysági szervezettel működött együtt. Jelenleg is az a cél, hogy több jótékonysági szervezet számára gyűjtsenek pénzt a kezdeményezéssel.

Íme a 2019 nyári Games Done Quick legjobb pillanatai.

 

A Games Done Quick eddig több mint 22,3 millió dollárt gyűjtött jótékonysági célokra. Átlagosan több mint 2000 ember vesz részt az eseményeken, beleértve a szervezőket, az önkénteseket, a játékosokat és a látogatókat. A következő Awesome Games Done Quick eseményre 2020 január elején kerül sor, majd 2020 nyarán jön a következő.

Nemrég azt is bejelentették, hogy eddig mely játékok végigjátszása van a tervek között. A lista elérhető a hivatalos oldalon, ráadásul folyamatosan bővítik. Jövő januárban többek között a Destiny 2, sőt a Sekiro is terítéken lesz, szóval lesz miért szorítani azoknak, akik elfogadták a kihívást.

A teljes játékidő eddig több mint 240 óra.

×