A Call of Duty: Modern Warfare kapcsán már sok pozitív tény derült ki, de akad persze olyan is, amely miatt egyre inkább aggódnak a rajongók. Ilyen a mikrotranzakció kérdése is.

Bár korábban már volt néhány aggodalommal teli pletyka arról, hogy mihez vezet majd a mikrotranzakció a Call of Duty: Modern Warfare-ben, most az Infinity Ward munkatársa végre reagált egy kérdésre – írja az Mp1st.

Az Infinity Ward art directora, Joel Emslie válaszolt egy felhasználóra kérdésére a Redditen, kifejtve, hogy a Modern Warfare mikrotranzakció-rendszere más lesz, mint a Black Ops 4-ben, a fejlesztő célja pedig az, hogy a mikrotranzakció egy „közvetlen út legyen a tartalomhoz a játékosok számára.”

„A BO4 mikrontranzakciós rendszere pusztán azért létezett, hogy pénz vegyen el a játékosoktól és utálnánk, ha ez megtörténne az MW-vel is. Tudjuk, hogy ez nem az Ön döntése, hanem az Activi$ion-é, de jó lenne, ha tisztán látnánk” – írta a Reddit felhasználó.

Kép forrása: Call of Duty

Joel Emslie: … „arra koncentrálunk, hogy másfajta rendszert alakítsunk ki a Modern Warfare-hez, amely egy közvetlen utat jelent a játékosok számára a tartalomhoz.”

Bár ezt Emslie nem fejtette ki, az aggódó játékosok legalább kaptak valamilyen hírt: azt, hogy a rendszer más lesz. Hogy ez pontosan mit is jelent, azzal kapcsolatban valószínűleg ismét beindulnak a pletykák és a találgatások.

Hogy meg tudjuk, hogy pontosan mi is lesz a dolog a menete, arra nem is kell már sokat várni, hiszen közel a megjelenés. A Modern Warfare október 25-étől érhető el.

×