Belle Delphine letartóztatásának történetében szerepel egy buli, egy hörcsög és némi festékszóróval kiélt alkotói hajlam, de sajnos fürdővíz nem.

Belle Delphine pár hónapja emelkedett az internetes celebek közé, amikor nagy sajtóvisszahangot kapott, hogy saját fürdővizét kezdte árulni kiéhezett rajongói számára. A fiatal hölgy Patreon fiókjából él meg, ahova különböző jelmezekben tölt fel pornográf tartalmat azok számára, akik támogatják. Sokan azt gondolják igazából amit csinál, csak egy internetes perszóna és igazából jól átgondolt szatirikus eltúlzása az Instagram modellek világának.

Twitteréről kiderül, hogy nemrég letartóztatták és egy a rendőrség által készített fotót is kiposztolt magáról. Mindenkinek beindul a fantáziája, hogy mit követhetett el, talán adócsalás vagy a fürdővíz elárverezése ütközött jogszabályokba, de ennél is meglepőbb, ami történt.


Belle egy bulit tartott odahaza, amikor egyik vendége kitalálta, milyen poénos lenne, ha titokban ellopná a „művésznő” törpehörcsögét. Ez azonban a távozása után kiderült, így Belle feldühödve festékszóróval támadta be a hörcsögöt fogva tartó ismerősének kocsiját. Emiatt került összetűzésbe a rendőrökkel, de úgy tűnik megérte, mert a kis fehér hörcsög hazakerült az akciónak hála.

Nektek bejön az „ahegao” arckifejezés?

csoport_gamer_320x300

×