Az eredeti terv szerint a Dire Maul a következő fázisban érkezett volna, de most a nagy érdeklődésre való tekintettel előrébb hozták a megjelenését.

A nagy World of Warcraft bejelentéseket összesítő videóról már korábban írtunk, ám ott inkább a játék retail verzióját érintő híreket foglaltuk össze. Nem szabad viszont elmenni amellett sem, hogy a Classic szerverek is kapnak frissítést.

Ahogy a videóban Ion Hazzikostas, a játék rendezője is fogalmazott, őket is meglepte az érdeklődés a játék 2006-os verziója iránt. Hamarabb elérték azokat a nagy végcélokat, amiket az első fázisra terveztek, így gyorsan előreveszik a következő csomag egyik elemét.

A Feralasban található éjelf város romjait ogrék, elementálok és a korábbi lakosok szellemei foglalták el. A Dire Maul jó forrása volt az úgynevezett world buffoknak: ha például ogrénak álcázva magunkat végigszaladtunk az egész dungeonön, és csak az ogrék királyát öltük meg, a játékosunkat választották meg királynak, és a többi vezérrel beszélve mindannyian hasznos buffokat adtak nekünk.

Dire Maul

Ogrénak öltözve azt is megtudhatjuk, hogyan táncolnak… | Kép forrása: flickr.com

Lényeg a lényeg: a régi-új dungeon október 15-étől lesz elérhető élesben a classic szervereken.

A második fázisba tartozó további új elemek (honor rendszer, world bossok) megjelenési dátuma sajnos még mindig nem ismert.

×