Az Apex Legends Halloween eseménye jó pár újdonságot tartalmaz majd, de legjobban az új zombis játékmódot várjuk.

Halloween alkalmából sok játékba költöznek nemsokára ijesztő játékmódok és karakterek, ebből az Apex Legends sem maradhat ki. Október 15 és november 5 között él a Fight or Fright esemény, amiben új karakterkinézetek, eszközök és egy új játékmód is elérhetővé válik.

Az új játékmód a Shadowfall, ahol Kings Canyon-ban játszhatunk újra, de az élményt megkeseríti majd a lelőtt játékosok zombivá válása. Ha ugyanis egy ellenfelet lelövünk az élőhalottként tér vissza és képességeket ugyan nem használhat, viszont extra gyors sebességével és masszív ütési sebzésével könnyen kivégezhet minket a síron túlról is. Ha már csak 10 játékos van hátra, azoknak célja a mentőhajóhoz való eljutás lesz, így akkor már egy csapatként kell tovább dolgozniuk.

Az új mód kétségtelenül izgalmasnak hangzik, így alig várjuk már az október 15-ét. Az eseményhez köthető kinézetek elérhetők direkt vásárlással, craftolással és Event Apex Packs-ekből is. Továbbá október 25-28 között minden játékos dupla tapasztalati pontot szerezhet ha a legjobb 5 játékos közé jut.

Ti is csak zombik akartok lenni végre?

 

×