Az észak-amerikai Complexity Gaming partnerséget kötött az Extra Life programmal, melynek célja az észak-amerikai gyermekkórházak támogatása.

Egy igen pozitív kezdeményezés mellé állt a Complexity Gaming a közelmúltban. A szervezet játékosai és steamerei csatlakoztak az Extra Life programhoz, hogy a steamek/közvetítések közben beteg gyermekek, gyermekkórházak számára gyűjtsenek pénzt. Az Extra Life célja, hogy gamerek ezreit egyesítse azon nemes célért, hogy adománygyűjtést szerveznek az észak-amerikai „Children’s Miracle Network Hospitals” kórházai számára.

„A Complexity egyik alapelve, hogy hozzájáruljon az értelmes kezdeményezésekhez. Az Extra Life partnerkapcsolatán keresztül bővíthetjük globális jelenlétünket, közben több kórháznak segíthetünk az egész országban, ideértve a helyi CMN kórházat, Children’s Health-et Dallas-ban” – mondta Cam Kelly, a Complexity Gaming marketingvezetője.

Kép forrása: Extra Life

A partnerségben az élő közvetítések mellett kórházlátogatások is szerepelnek, sőt az Extra Life oldalán helyet kap a Complexity Gaming, sőt social media megjelenést is kapnak. A Complexity kilenc játékban tart fent játékosokat, ugyanakkor nincs hír arról, hogy hogy ki fog részt venni az Extra Life programokban aktívan.

Nem ez az első eset, hogy az Extra Life esport szervezettel lép kapcsolatban, 2017-ben a HyperX-el közösen tartottak jótékonysági streamet.

×