A FaZe Clan elképesztő teljesítményét követően a győzteseknek járó kupát is átvehette a PUBG Europe League harmadik szakaszának végén. Ez már a második győzelmük egymás után.

Miután a FaZe Clan lemaradt a PEL első szakaszának dobogójáról, a kettesről és a hármasról már kupával tértek haza. A csapat a harmadik szakasz utolsó hetében 51 pontot gyűjtött az utolsó hat meccsen, így tudtak felkapaszkodni a dobogó legfelső fokára, megelőzve a Team Liquid csapatát.

A korábbi címük megőrzése mellett a FaZe Clan egyúttal automatikusan kvalifikált a PUBG Global Championship-re. Utóbbi bajnokságra összesen hat helyet osztanak ki az európai régióban, a PEL Performance második és harmadik szakaszában a legtöbb pontot elért csapatok juthatnak ki. A FaZe Clan a két szakasz megnyerésével automatikusan a kvalifikált csapatok közé került.

A hétvégi harmadik szakaszban új rekordok is születtek a legtöbb kill tekintetében. Az Adouz1e névre hallgató Natus Vincere játékos 138 embert tett el láb alól, megelőzve G2 Esports Itzz_Chrizz játékosának 130-as rekordját, melyet a második szakaszban ért el. A Team Liquid-ből Sambty a második, 134 killel, a FaZe Clan játékosa Ubah pedig a harmadik, 132 gyilkossággal.

És íme a hat csapat az európia régióból, akik már biztosan jelen lesznek a PUBG Global Championship bajnokságán:

  • FaZe Clan – Auto-Qualify (728.1 pont)
  • Team Liquid – 702.9 pont
  • Natus Vincere – 656.4 pont
  • Team SoloMid – 642.8 pont
  • G2 Esports – 602.9 pont
  • CrowCrowd – 587 pont

Te kinek szurkolsz majd?

×