Miután a múlt héten váratlanul kikerült, az Activision bejelentette, hogy dolgoznak a Call of Duty: Mobile kontrollertámogatásán.

A Call of Duty: Mobile indulása október elején rendkívül izgalmas volt. Megjelenése után napokkal hatalmas letöltésszámot ért el, bevételei pedig pár nap alatt elérték a 2 millió dollárt. Sokan panaszkodtak arra, hogy a játék egyes mobilokon nem indul, közben a megjelenés napján PC-n is játszható volt a cím, köszönhetően a GameLoop emulátornak.

A múlt héten a rajongók arra lettek figyelmesek, hogy egy frissítés után a külső kontrollertámogatás került ki a játékból. Akkor nem volt hír arról, hogy visszekerül-e, egészen mostanáig. Az Activision ugyanis megerősítette, hogy dolgoznak az ügyön – írja a Gamingonphone.

Kép forrsa: gamingonphone.com

„Már teszteljük a kontrollertámogatást. Nagyon fontos, hogy a játékban egyensúlyt tartsunk fenn. Például külön lobbi van a Battle Royale-ban az FPS és a TPS nézetet kedvelők számára. Szükség esetén hasonló megoldást vezetünk be a kontrollert használók számára is” – mondta az Activision munkatársa, Chris Plummer a Hyperbeast-nek adott interjújában.

Persze a legnagyobb kérdés most az, hogy mikor lesz elérhető a funkció? Bár a támogatás a béta verzióban benne volt, a megjelenés után nem sokkal kivették. Chris Plummer elmondása alapján nem kell sokat várni rá.

Szerinted kell a kontrollertámogatás a Call of Duty: Mobile-ba?

×