A kérdés már az Erő ébredése óta foglalkoztatja a nézőket, most a legújabb rész forgatókönyvírója nyugtatta meg a közönséget: nem hagyják nyitva a kérdést.

A tavalyelőtti Az utolsó Jedik-ben Kylo Ren látszólag megválaszolta a kérdést, amit az Erő ébredése felvetett: Rey egy senki, senkik gyermeke, és semmi köze nincs a Skywalkerekhez, csak egyszerűen érzékeny az erőre.

Ez akkor általános felháborodást váltott ki, sokan úgy érezték, az Erő ébredése mélyebb magyarázatot ígért Rey szüleire vonatkozóan. Ahogy arról a Polygon beszámolt, az utolsó film, a Skywalker kora forgatókönyvírója Chris Terrio egy interjúban magyarázta, hogyan tesznek pontot a történet végére.

„Folyton visszatértünk ehhez a kérdéshez és ahhoz, hogy hogyan tudunk rá legjobban válaszolni – az embereket egyértelműen érdekli, hogy van-e még mit megtudni Rey múltjáról – de ennél még fontosabb, hogy kicsoda ő valójában, mint karakter? Hogyan találja majd meg a bátorságot, akaraterőt, hogy továbbvigye azt, amit örökölt?”

Ezekre a kérdésekre elmondása szerint nem csak szó szerint, hanem metaforikusan is választ adnak majd. Ha pedig még nem láttátok volna, itt van még egyszer a film szinkronos előzetese!ű

 

Az új Star Wars film december 20-án érkezik majd a mozikba. Írjátok a naptárba, ha még nem tettétek volna!

×