5 gamer, akit érdemes követni Twitch-en

Legyen szó egy kedvenc termékről, sorozatról, vagy épp influenszerről, hajlamosak lehetünk leragadni egynél. Már ismerjük, jól bevált és tudjuk, mire számítsunk tőle, adunk a véleményére. Ha valami újra vágynánk azonban épp ezért lehet nehéz kilépni kicsit a komfortzónánkból és megtalálni az igazit. Ennek az öt gamernek köszönhetően most különböző játéktípusokból és stílusokból hoztuk el neked a legjobbakat!

0
 

Legyen szó egy kedvenc termékről, sorozatról, vagy épp influenszerről, hajlamosak lehetünk leragadni egynél. Már ismerjük, jól bevált és tudjuk, mire számítsunk tőle, adunk a véleményére. Ha valami újra vágynánk azonban épp ezért lehet nehéz kilépni kicsit a komfortzónánkból és megtalálni az igazit. Ennek az öt gamernek köszönhetően most különböző játéktípusokból és stílusokból hoztuk el neked a legjobbakat!

A listára női és férfi streamereket is válogattunk követőik száma, a róluk adott visszajelzések és az általuk játszott játékok alapján. Ennek megfelelően találhatsz olyat, aki a horror és indie horror videojátékok szerelmese olyat, aki az RPG-kben mozog otthon és olyanokat is, akiknek az arca már nemcsak a Twitch-ről lehet ismerős.

Samwitwer

Sam Witwer ugyan kissé hektikus streamer, vagyis sosem tudni biztosan, mikor tűnik fel a Twitch-en. Emellett tehetséges színész is. Olyan sorozatokból ismerhetjük, mint a Smallville, vagy a Supergirl, de ő játszotta az Emberbőrben egyik főszereplőjét is. Ezen kívül feltűnt még Michael C. Hall oldalán a Dexterben és szinkronszínészként több animációs sorozatban. Akik eredeti nyelven látták a Disney Klónok háborúja és Star Wars: Lázadók című szériáit, már biztosan ismerik a hangját.

Sam Witwer Twitch

Kép forrása: Twitch

Witwer csatornáján a játékok széles tárházát megtaláljuk, a színész ráadásul igazi geek. Remek stílusban tudja magát előadni, az általa bemutatott játékokhoz pedig a gameplay-en kívül extra érdekességekkel is szolgál. Ő a sztárja továbbá az idén áprilisban bemutatott Days Gone című játéknak is, ami belülről is rálátást engedett neki a játékok világába.

DansGaming

DansGaming Twitch

Kép forrása: Twitch

Közismert streamert köszönthetünk a DansGaming csatorna mögött, ahol rendszerint a friss újdonságokba pillanthatunk be. Több, mint hétszázezer követővel, GOG.com és Amazon partnerséggel a háta mögött garantáltan jó minőségű videókat kaphatunk tőle. Attól függetlenül ráadásul, hogy mit játszik, legyen az vérfagyasztó horror, vagy a legújabb videojáték-kasszasiker, mindig jut hely egy kis humornak is a videóiban.
Ha az aktuális újdonságokra és arra vagy kíváncsi, hogyan teljesítenek élesben, azt nála megtalálod.

CohhCarnage

Több, mint egymillió követő tanúskodik róla, hogy CohhCarnage videói valódi szórakozást kínálnak. Amellett, hogy előszeretettel lehell új életet egy-egy adás keretében régi és jól ismert klasszikusokba, az újabb játékoknak is jut nála hely. Ezek közé ráadásul nemcsak a legnagyobb cégek újdonságai kerülnek be, így van rá lehetőség, hogy igazi gyöngyszemekre bukkanjunk a kevésbé ismert címek között.

CohhCarnage Twitch

Kép forrása: Twitter

CohhCarnage nem specializálódott kimondottan egy típusra a játékok közül, így videóiban szinte mindenre találhatunk példát. Attól sem fél, hogy csípős megjegyzéseket tegyen egy-két videojátékra és lelkesen kommentálja is kalandjait a virtuális térben.

DechartGames

Aki játszott, vagy legalábbis látott már néhány képkockát a Detroit: Become Humanból, annak Bryan Dechart arca is ismerős lehet. A fiatal amerikai színész formálta meg Connort a Quantic Dream 2018-as játékában, de több horrorfilmben sőt, a 2010-es Step Up 3D-ben is feltűnt egy kisebb szerepben. Ezek mellett előszeretettel videojátékozik is, ha teheti, épp feleségével, Amelia Rose Blaire-rel, aki szintén kapott egy kisebb szerepet a Detroitban.

DechartGames Twitch

Kép forrása: Twitch

Dechart többnyire történet-hangsúlyos játékokkal játszik, így persze kipróbálta a főszereplésével készült Detroit: Become Humant is. Videói során és csatornáján keresztül is szívesen kommunikál követőivel és a rajongói alkotások is jó kezekben vannak nála. Ezeket rendszeresen átnézi és a kedvenceit ő is megosztja. Ezzel támogatja a tehetséges művészeket és ad egy kis személyiséget is a profiljának.

Hírnevétől függetlenül követőbázisa a lista alacsonyabb tartományában mozog. Több, mint háromszázezer feliratkozóval azért ő sem panaszkodhat.

Pumpkinberry

A nevéből már következtethetünk rá, hogy egy igazán szerethető streamer hölgyről lesz szó. Pumpkinberry sem válogatós, ha a videojátékok tematikájáról és stílusáról van szó, így változatos tartalomra találhatunk a csatornáján. Ezen kívül szereti a szerepjátékokat és Decharthoz hasonlóan előszeretettel kommunikál követőivel is.

Pumpkinberry Twitch

Kép forrása: Twitter

Ha egy nyugis, könnyű kikapcsolódást nyújtó videóra vágysz, azt nála megtalálod. Nem játssza meg nagyon magát, így, ha az átlagos, ripacskodó videósok bosszantanak, őt kedvelni fogod. A “Fright Night”-tal azonban vigyázz! Ezt az eseményt ugyanis a horror játékoknak szenteli és visítozik is benne rendesen.

Te kiket követsz rendszeresen? Magyarok vagy inkább külföldiek vannak köztük többségben?

×