Nem, nem a Horda és a Szövetség évtizedes szembenállásáról beszélünk, ez annál sokkal kritikusabb: hogyan kell rövidíteni a Deadmines-t?

A World of Warcraft Classic szerverek indításával visszatért minden, amit a játékosok a régen szerettek, így a klasszikus dungeonok is. Ezek közül az első, amivel a Szövetség oldalán harcolók találkozhatnak, a Deadmines.

A Defias Brotherhood főhadiszállásán a szervezet összes nagyobb vezetőjével megküzdhetünk. A legvégén személyesen Edwin VanCleef-fel is, a Stormwind újjáépítéséért felelős kőművesek egykori vezetőjével, aki, miután a város nemeseitől nem kapta meg az ígért fizetséget, az egész céhet a Szövetség ellen lázította.

WoW Classic

Kép forrása: Blizzard

DM vagy VC?

Teljesen átlagos, klasszikus történet Azeroth világából. Egyetlen probléma van: a dungeon-t hagyományosan DM-nek szokás rövidíteni, de mégis vannak néhányan, akik VC-nek nevezik, mikor csapattársakat keresnek.

A magyarázat a Dire Maul dungeon nevében keresendő: a Feralasban található éjelf szellemváros egy 44-54-es szintű játékosoknak szóló dungeon, és szintén DM-nek szokás rövidíteni. Az egyetlen baki a dologban, hogy a WoW Classic indulásakor ez a dungeon még nem elérhető, majd csak a második fázisban érkezik.

Ennek ellenére nagyon sok játékos megszokta, hogy a Deadmines-t inkább VC-nek rövidítse (a Defias vezető nevére utalva). A Classic szervereken azóta is nagy a konfliktus a játékosok közt, hogy hogyan is kell rövidíteni – a PC Gamer olyanról is hallott, hogy valaki azért lépett ki egy guildből, mert ők a DM-hez ragaszkodtak a VC-vel szemben.

Ti hogy hívjátok a dungeont? Kilépnétek egy guildből, ha máshogy hívják a Deadmines-t mint ti?

×