Vannak dolgok, amik sosem mennek ki a divatból és mindig pozitívan emlékszünk rá. A SteelSeries így gondolkodott régi Sensei egeréről, így most visszahozta.

Az új Sensei Ten egér a régi változat formáját teljes egészében megtartotta, ám belülről – természetesen- átalakult és modern hardvert kapott – írja a PC Gamer.

„Az eredeti Sensei az egyik legkedveltebb egér volt a PC-játékosok körében még az 1980-as években. Mérnöki szakértelmünket arra fordítottuk, hogy az eredeti formát visszahozva biztosítsuk visszatérését a játékosok számára. Miközben hűek maradtunk az eredeti Senseihez, a teljesítményét az esportok igényeihez igazítottuk” – mondta Brian Luu, az SteelSeries termékmenedzsere.

Kép forrása: SteelSeries

Nos, azóta persze sok-sok Sensei elnevezésű SteelSeries egér jelent meg, de azok, akik vágytak a régi kialakításra, végre megkaphatják. A belső hardvert persze frissítették a SteelSeriees és a PixArt által tervezett TrueMove Pro optikai érzékelővel. Maximum érzékenysége 18 ezer DPI, 450 inch/másodperc követési sebesség mellett.

Az új specifikáció mellett a SteelSeries szerint a továbbfejlesztett érzékelő jobban követi egérmanővereket. Összesen 8 programozható gomb található rajta, illetve két RGB megvilágítású rész, saját belső memória, így akár öt DPI beállítást lehet menteni az egérre.

A Sensei Ten 69,99 dollárért kapható a hivatalos oldalon.

×