A hirtelen kilépett játékos miatt aggódott guild társa, így a Reddit közösségéhez fordult segítségért. A posztra a Blizzard is felfigyelt.

NAparentheses Reddit felhasználó osztotta meg a posztot nemrég, amiben aggodalmát fejezi ki az egyik játékostársa iránt. A bejegyzésben leírja, hogy barátja minden előzetes figyelmeztetés nélkül elküldte neki minden aranyát, majd törölte a felhasználói fiókját. NAparentheses arra következtetett, hogy valami rossz dolog történhetett vele vagy esetleg öngyilkosságot fontolgat.

A Blizzard munkatársa, Araxom, felfigyelt a posztra és leírta, hogy ha ilyen történik mindenképpen jelezzük számukra és lehetőségeik szerint felveszik a kapcsolatot az adott felhasználóval és megbizonyosodnak róla, hogy minden rendben van-e vele.

kép forrása: reddit.com

Az aggódó NAparentheses-t sokan felkeresték, miután a Reddit főoldalára kikerült a történet. Sokan sajnos ártó szándékkal. Páran a keresett játékos családtagjainak adták ki magukat és vad, kitalált dolgokat mondtak arról, hogy mi történt. Szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik ezzel töltik az idejüket.

Szerencsére a történet jó véget ért, NAparentheses-hez eljutott egy valós ismerős is és elmondta, hogy a minden rendben a guild társával, de részletesen nem számolt be arról, miért hagyta ott a játékot ilyen hirtelen.

Ha hasonló helyzetbe kerültök a Blizzard-nak itt jelezhetitek. Ha pedig úgy érzitek segítségre lenne szükségetek, hívjátok a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-mat, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódtok, ezt az oldalt ajánljuk figyelmetekbe.

×