Az Overwatch Nintendo Switch-en való megjelenésének alkalmából, egy hőst átvesznek a Super Smash Bros.-ba is. Kaplan Tracer-t szeretné.

Jeff Kaplan, az Overwatch fejlesztői csapat vezetője, akit az ikonikus frissítést magyarázó videókból és az azt követő mémekből ismerhetünk leginkább, nyilatkozott preferenciáiról a Super Smash Bros.-t illetően. Mivel az Overwatch nemsokára a Nintendo Switch platformjain is elérhetővé válik, így a játékból egy karakter bekerül a SSB-ba is.

„Tracer a mi kedvencünk, Tracer a kabalánk. Én őt választanám. De több nagyszerű lehetőség van rajta kívül is. Szerintem sokan egyből Doomfist-re gondolnak, akinek a játékstílusa kiválóan illene a Smash-be, de ha engem kérdeznek, én Tracer-t szeretném látni.”

kép forrása: tweaktown.com

Habár Kaplan Tracer-nek örülne leginkább, bármelyik hősre áldását adja. Már 31 karakterből lehet választani, így könnyű lesz olyat találni, ami beleillik a verekedős játékba. Tracer teleportálása és visszaugrási képessége talán túl nagy kihívást okozna, így könnyen lehet, hogy inkább Genji-re vagy Winston-ra kerül a választás, akiknek a képességeik sokkal egysíkúbbak.

Az Overwatch október 15-től megvásárolható a Nintendo Switch platformján és a vásárláshoz exkluzív Widowmaker kinézetet is kapnak a játékosok, továbbá három hónap Nintendo Online Service-t.

Ti melyik hőst választanátok?

×